Huisstijl

Mini huisstijl € 175,-
Basis huisstijl € 200,-
Standaard huisstijl € 275,-
Plus huisstijl € 350,-
Op maat huisstijl Op aanvraag

Logo

Logo ontwerp € 95,-

Visitekaartje

Visitekaartje ontwerp € 75,-

Briefpapier

Briefpapier ontwerp € 75,-

Enveloppen

Enveloppen ontwerp € 65,-

Flyer

A5 Flyer ontwerp, enkelzijdig € 85,-
A5 Flyer ontwerp, dubbelzijdig € 95,-
Overige flyer formaten Op aanvraag

Folder / Brochure

Folder ontwerp (drieluik) € 95,-
Overige folder formaten Op aanvraag
Brochure Op aanvraag

Poster

Poster ontwerp € 85,-

Kaarten

Ansichtkaart ontwerp, ongevouwen Op aanvraag
Ansichtkaart ontwerp, gevouwen Op aanvraag
Geboortekaartje Op aanvraag

Huisstijl

Een huisstijl is ook wel de visuele uitstraling van uw bedrijf, met het logo als uitgangspunt. Daarnaast bestaat een huisstijl uit consistent toegepaste kleuren, typografie (lettertypen) en vorm- en stijlelementen. Dit zorgt voor (her)kenbaarheid van uw onderneming.

Omdat wij mensen visueel zijn ingesteld, vormt de huisstijl een cruciaal onderdeel in communicatie-uitingen. Het is de eerste kennismaking. Met uw huisstijl laat u zien wie u bent, wat u doet en waar u goed in bent. Een huisstijl draagt dus bij aan het opbouwen en behouden van een goed imago. Met uw huisstijl kunt u zich onderscheiden van de concurrent.

Bij MNM zitten we niet vast aan één stijl. MNM voelt zich thuis bij iedereen. De uiteenlopende klanten uit diverse branches onderstrepen dat. Van A(nimael) tot Z(uivelfabriek). Uw huisstijl krijgt vorm aan de hand van uw eisen en wensen. We ontwerpen enkele logo’s (enkel en alleen voor u!) en op basis daarvan werken we naar het ideale, definitieve design toe.

Logo

Het ontwerpen van een logo is meer dan alleen een paar letters en een plaatje samenvoegen. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van uw bedrijf om een goede eerste indruk te maken. Het is een blikvanger die in één oogopslag laat zien waar u voor staat. Uiteraard is een goede kwaliteit belangrijk, zo kunt u uw logo altijd inzetten.

Visitekaartje

Waar uw website het online visitekaartje van uw bedrijf is, mogen de ouderwetse fysieke visitekaartjes natuurlijk niet ontbreken! Het is belangrijk dat uw visitekaartje aansluit bij uw identiteit en de huisstijl van uw onderneming. De visitekaartjes die wij ontwerpen hebben bovendien een unieke en professionele uitstraling. U wilt immers toch een goede impressie achterlaten bij de personen aan wie u uw visitekaartje geeft? 

Briefpapier

Het ontwerp van briefpapier is een logisch vervolg op de ontwikkeling van een logo en/of visitekaartje. Uw briefpapier komt regelmatig onder ogen van uw klanten, afnemers en leveranciers. Wij ontwerpen samen met u uw briefpapier en zorgen ervoor dat het goed aansluit bij uw onderneming.

Enveloppen

Een envelop is vaak het eerste wat uw (potentiële) klant ziet. Een eerste indruk kan maar één keer worden gemaakt en dus is het erg belangrijk om hier veel aandacht aan te besteden. MNM ontwerpt de envelop die bij uw bedrijfsuitstraling past.

Wij laten uw enveloppen dus aansluiten bij de uitstraling van uw huisstijl, waaronder ook uw briefpapier. Zo kunnen de enveloppen een adressenvenster bevatten wat mooi aansluit op het adresvlak van uw briefpapier.

Flyer

Een flyer zet u niet zómaar even in elkaar. De keuze van het papier, de kleuren, foto’s, tekst en de lettergrootte zijn belangrijke keuzes bij het ontwerpen van een flyer. Want op welke kleuren legt u de accenten? Welke foto’s kunt u het beste gebruiken? Hoe zorgen we ervoor dat uw flyer laat zien wie u bent en wat u doet? En hoe positioneren we de diverse elementen het beste? Vragen waarop wij samen het beste antwoord gaan zoeken. En zo laten we uw flyer opvallen tussen alle andere reclame-uitingen.

Folder / Brochure

Een folder en/of brochure maken is een relatief goedkope manier om een grote groep mensen te bereiken. In reclamefolders of in een bedrijfsbrochure kunt u veel informatie kwijt om uw doelgroep te overtuigen van uw product, dienst, evenement, enzovoorts.

Een folder is één vel gevouwen drukwerk en een brochure bestaat uit meerdere vellen papier die aan elkaar zijn gehecht (bijvoorbeeld gelijmd, genaaid, geniet).

Samen met u bespreken we uw wensen en eisen ten aanzien van een folder of brochure. We kijken welk middel het beste past bij uw doel en hoe vervolgens de vulling en uitstraling eruit moet zien.

Poster

Een poster is een mooie manier om uw bedrijf, evenement of aanbieding te promoten. Met de juiste combinatie van tekst, beeld en een pakkend ontwerp trekt u direct de aandacht van uw doelgroep.

De concurrentie is echter erg groot. Overal wordt iedereen gebombardeerd met diverse reclame-uitingen. In abri’s, op plakzuilen, op borden langs de snelweg, in openbare gebouwen en ga zo maar door. Het is dus noodzaak om uw boodschap zo opvallend, visueel aantrekkelijk en helder mogelijk te ontwerpen. Door onze kennis op gebied van grafische vormgeving, positionering en kijkwijze van consumenten en uw wensen en eisen zorgen we er samen voor dat uw poster zorgt voor een hoge attentiewaarde.

We maken kortom een uniek en prikkelend ontwerp voor uw poster!

Kaarten

Heeft u speciale wensen of wilt u een écht uniek ontwerp voor uw kaartje? Wilt u bijvoorbeeld iets bijzonders bekendmaken? Heeft u iets te vieren? Gaat u trouwen of organiseert u een feest? Of is er een baby op komst? Dan kan MNM zeker iets voor u betekenen.

Bij MNM denken we graag met u mee bij het ontwerpen van dat ene bijzondere kaartje waar u naar op zoek bent. Uw wensen worden vertaald naar het perfecte kaartje, helemaal uniek en speciaal voor u.

Geboortekaartje

Zoveel verschillende geboortekaartjes te vinden, maar nét niet in de juiste kleur? De andere met een tekst die niet leuk is? Of één met een mooie voorkant maar een saaie binnenkant? Al eens aan een zelf ontworpen geboortekaartje gedacht? Dan heeft u zeker iets wat bij u en uw kleintje past.

(Reclame) Ansichtkaart

Op een bijzondere manier uw opening bekend maken? Of een ludieke actie onder de aandacht brengen? Denk eens aan een ansichtkaartje! Bij het juiste ontwerp met de juiste inhoud heeft u direct de aandacht van de ontvanger. 

Uitnodiging

Binnenkort een bijzonder feest te vieren, zoals uw trouwerij of een jubileum? Daar hoort toch een creatief, uniek en eigen ontworpen kaartje bij? Als uw gasten dan nog niet warmlopen voor het feest...