Een website is onmisbaar geworden voor elk bedrijf.
Vooral als je website een goede navigatiestructuur heeft en uitblinkt in bedieningsgemak met een eigentijds design.

Wij ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren websites voor het MKB.

Zit u vanwege het CMS vast aan uw webdesignbureau?

Heeft uw webdesignbureau een zelfontwikkeld CMS? Dan zit u voor altijd vast. Daarom gebruiken wij WordPress. Dan bent u vrij en is uw website van u. Bovendien is WordPress het makkelijkst te gebruiken CMS ter wereld.

Heeft u een website die geen nieuwe klanten oplevert?

‘Ik krijg haast nooit klanten via de website, die krijg ik vooral uit mijn netwerk.’ Dat hoor je vaak. Wij maken van uw website een echte klantenmagneet door hem hoog in Google te plaatsen op alle voor u belangrijke zoektermen.

Is uw website moeilijk leesbaar op smartphones en tablets?

In 2017 gaan zes op de tien internetters mobiel online. Wij optimaliseren uw website voor smartphone en tablet zodat op elk apparaat optimale weergave is gegarandeerd en u geen klanten misloopt.

Het beste CMS ter wereld.

Nadat wij uw website hebben gebouwd kunt u zelf uw teksten wijzigen en foto’s bijplaatsen met het WordPress Content Management Systeem (CMS). WordPress is een open source CMS met haast onbegrensde mogelijkheden en toch is het erg eenvoudig te gebruiken. Op Windows, Mac, iPad en op smartphones. Het aanpassen van teksten en het plaatsen van foto’s is heel makkelijk. Het is een gebruiksvriendelijk systeem. Wereldwijd gebruikt door vele bedrijven, van kleine bedrijven tot grote multinationals. Met WordPress is uw website schaalbaar en groeit mee met de stand van de techniek. En Google is gek op WordPress, uw website is daardoor optimaal vindbaar.

Gebruikt uw webdesignbureau een zelfontwikkeld CMS? Dan zit u voor altijd vast. Mocht u uw website ooit willen meenemen naar een ander webdesignbedrijf dan is dit niet mogelijk. Wij zijn bij Webfactory ooit ook begonnen met een zelf ontwikkeld CMS maar hebben uiteindelijk gekozen voor het breed ondersteunde WordPress. Daarom is de website die wij voor u maken niet alleen volledig zelf te beheren, hij is ook volledig overdraagbaar. Er zijn in Nederland namelijk vele webdesignbureau’s die met WordPress werken. Zo bent u vrij en is uw website écht van u. Een belangrijk punt om rekening mee te houden bij het kiezen voor een webbouwer.

Uw website optimaal leesbaar, op desktop, tablet en smartphone.

Volgens recent onderzoek van het CBS gaan zes op de tien internetters tegenwoordig mobiel online. iPhone, Android en iPad zijn enorm populair en het gebruik van de Desktop PC en laptop neemt af.

Als uw website niet is aangepast voor de toenemende groep mobiele bezoekers loopt u omzet en potentiële klanten mis. Om dit te voorkomen zijn onze websites opgebouwd volgens zogenaamd responsive design. Uw website heeft daarmee op elk apparaat een perfecte opmaak met teksten die perfect leesbaar zijn.

Met een responsive website weet ook de toenemende groep mobiele internetters uw bedrijf te vinden en zal sneller contact met u opnemen voor een afspraak of offerte.